Välkommen!

Låt oss presentera personalen på Torsås Tandläkarcenter.

 
 

Legitimerad tandläkare Michel Hanna

Michel är född och uppvuxen i Mälardalen det magiska året 1985.

Han flyttade till Stockholm 2008 för att påbörja tandläkarprogrammet vid Karolinska Institutet och tog examen därifrån i 2013. Sedan dess har han arbetat inom den privata tandvården både i Sverige och Norge.

Michel anser att ömsesidigt förtroende mellan honom och patient är grogrunden till god vård - därför tar han alltid god tid på sig att förklara för varje patient vad som gäller beträffande dennes tandstatus och eventuella behandlingar.

Michel utför all typ av allmän vuxentandvård.

Legitimerad tandläkare Deborah Malec

Deborah är född och uppvuxen i Sundbyberg som ligger norr om Stockholm. Efter gymnasiet började hon studera vid Karolinska Institutet i Stockholm och tog examen 2014. 

Deborah är lugn och metodisk. Hon anser att kommunikation är viktigt och försöker göra patienten delaktig genom att förklara tydligt.

Deborah utför all typ av allmän vuxentandvård med fokus på kirurgi och estetik.

Receptionist Lillemo Persson

Vår kunniga och kompetenta receptionist Lillemo Persson har lång erfarenhet av tandvård. Om du ringer oss, blir det Lillemo som tar emot samtalet och bokar ditt besök. Lillemo är glad och positiv, samtidigt som hon har en omfattande kännedom om tandvård.

 
 
 

Tillsammans erbjuder vi tandvård för alla vuxna från och med det året du fyller 23 år. Vi utför all typ av allmäntandvård med hög kvalitet. Det betyder att vi kan hjälpa dig såväl förebyggande behandlingar, som till exempel tandstensrens som lagningar, fyllningar och tandersättningar.

Vi utför även estetiska behandlingar så som tandblekningar och skalfasader. Vi arbetar i team, där var och en gör sin del av olika behandlingsmoment och tillsammans ger vi dig det bästa vi kan. Som patient hos oss ska du känna dig trygg.

Innan vi påbörjar behandlingen diskuterar vi olika behandlingsalternativ och kostnader för dessa. Vid större behandlingar får du alltid en skriftlig kostnadsberäkning och en skriftlig terapiplan. Efter varje undersökning kan du också få med dig ett undersökningsprotokoll där status för din tandhälsa framgår och du får där även tips och råd om hur du ska sköta dina tänder.

KvalitetssäkringVi arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring i form av vidareutbildningar och uppföljning av arbetet. Vi följer naturligtvis Socialstyrelsens och andra aktuella myndigheters regelverk. Dessutom använder vi kvalitetssäkringssystemet Qdent som är framtaget av det svenska bolaget Almasoft. Almasoft har en lång erfarenhet inom tandvården och Qdent är specialanpassat för just tandvård. Allt för att ge dig som patient den bästa omvårdnaden och behandlingen. Vi arbetar också med journalsystemet Muntra som är ett svenskt bolag som enligt oss håller världskvalitet.

Medlemskap: Vi är medlemmar i Vårdföretagarna, vilket innebär att vi tillämpar kollektivavtal för all vår personal vilket skapar en trygg arbetsmiljö. Dessutom är vi medlemmar i Privattandläkarna - tandvårdens branschorganisation - för att hålla oss uppdaterade inom tandvården i Sverige.

Vi är kopplade till Försäkringskassan. Detta innebär att du kan använda ditt allmänna och särskilda tandvårdsbidrag hos oss (ATB och STB). Dessutom har i princip alla patienter rätt till högskostnadsskyddet, vilket beräknas automatiskt hos försäkringskassan.

Beträffande betalning: Man kan betala med kort eller faktura. Vi tar inte kontanter. Vi erbjuder också avbetalningslösningar vid större behandlingskostnader. För faktura eller avbetalningar har vi ett samarbete med Payzmart, ett svenskt bolag som sköter betalningen smidigt och papperslöst.

Torsås Tandläkarcenter ägs och drivs av tandläkarna Michel Hanna och Deborah Malec. Mer info om oss finns på allabolag.se.

Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Öppettider:

Mån - 08:00-17:30

Tisdag -Torsdag - 08:00-16:30

Fredag 08:00-12:30 

Telefonnummer:

048610877

© Copyright Torsås Tandläkarcenter